dr. Máthé Tamara

Kedves Gazdik,

mióta az eszemet tudom, csak az állatorvosi hivatás érdekelt, 14 évesen elkezdtem dolgozni egy rendelőben, így már 14 éve hódolhatok legnagyobb szenvedélyemnek.

Szüleim, kiskorom óta az állatok szeretetére neveltek, és szinte mindig kisebb állatkertet tartottunk otthon, többek között a trópusi csigáktól kezdve a nyuszikon át a moszkvai őrkutyákig.

2016 tavaszától erősítem a Délpesti -számomra nagyon kedves- csapatát, másodéves egyetemista korom óta asszisztáltam, 2020 februárjában pedig elértem életem egyik legnagyobb célját, és megszereztem a doktori diplomám.

Számomra minden élet egyformán fontos, ezért a lágyszervi sebészet mellett, az egzotikus állatok gyógyászata érdekel leginkább. A kukában talált kisegeret és a törzskönyves pomerániai kiskutyát egyforma lelkesedéssel gyógyítom, legjobb tudásom szerint.

Szabadidőmben sok időt töltök kiskutyámmal, aki a munkába is mindig elkísér, nagyon szeretek olvasni, filmeket nézni, kirándulni, új dolgokat megtanulni, kipróbálni, mint például a búvárkodás vagy a görkorizás.

 

 


Rendelési idő: 

 

Hétfő: 9- 16

Kedd: 12- 20

Szerda: 9- 16

Csütörtök: 9- 16

Péntek: 12- 20

Hétvége: Aktuális beosztás szerint változó