Időpontfoglalás

Időpontfoglalás:

Tájékoztató az időpontfoglaláshoz.
Kérem, hogy figyelmesen olvassa végig!

Menete:

1.) Válassza ki a szolgáltatást és az orvost. A speciális szolgáltatások választásánál (pl. bőrgyógyászat, szív ultrahang, epilepszia, fogászat stb.) csak az orvos válaszható, aki a speciális ellátást végzi.
2.) Következő menüpontban válassza ki a megfelelő időpontot.
3.) Töltse ki a gazdi, és a kisállat adatait. Ellenőrizze a foglalás adatait. Ha szükségesnek tartja, írja le röviden az Ön által tapasztalt tüneteket, majd véglegesítse a foglalást.
4.) A véglegesített foglalásról néhány percen belül e-mail üzenetet fog kapni. Amennyiben nem kapott emailt vegye fel velünk a kapcsolatot a +361/7200719-es telefonszámon, vagy a delpestiallatorvos@gmail.com email címen.

Fontos tudnivalók az időpontfoglalásról:

Egy időpontra csak egy szolgáltatás igényelhető! Ha Ön több állatot szeretne kezeltetni, akkor mindegyik állat számára foglaljon időpontot lehetőleg úgy, hogy az időpontok kövessék egymást. Hasonlóan kell eljárni akkor is, ha ugyanazon állat számára több szolgáltatást szeretne igénybe venni.
Mindenkit kérünk a pontos megjelenésre, mert:

– ha a gazdi nem jelenik meg az általa foglalt időpontra és azt előzetesen nem is jelezte legalább egy órával az időpont előtt, ez a rendszerben rögzül, így a gazdi az állatorvosi rezsiköltségek időarányos megfizetésére számíthat a következő kezelés alkalmával (10.000 Ft/óra).

– amennyiben az ügyfél késik, úgy tekintjük, mintha előzetes foglalás nélkül érkezett volna, és a következő ügyfelet hívjuk be.

– az időpontot foglalók elsőbbséget élveznek az időponttal nem rendelkezőkkel szemben.

– a sürgős ellátást igénylő betegek elsőbbséget élveznek az időponttal rendelkezőkkel szemben.

– felhívjuk szíves figyelmét, hogy gyógyító tevékenységünk kiszámíthatatlanságából adódóan foglalt időpont esetén is előfordulhatnak csúszások, de mindent elkövetünk ezek elkerüléséért. Ebben az esetben a foglalások sorrendjét tartjuk.

Ha az időpontfoglalás során bárminemű problémába ütközne, kérje kollegáink segítségét munkaidőben (9:00-20:00) a 361/7200719-es telefonszámon, vagy a delpestiallatorvos@gmail.com email címen.

Időpontfoglalás:

Loading...